Bedrijfsuitje Brabant : Gezellig Bedrijfsuitjes in heel Nederland
Peter Crooymans : 06-23809441
HomeDaf BedrijfsuitjesContactRouteLinksMeer Links
Daf Kempen TourDaf de Luxe op Locatie
Daf de Luxe op Locatie

Daf de Luxe op locatie Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje "Daf op Locatie" is een 5 uur durende bedrijfsuitje. Een Daf tocht met competitief karakter door het inbreng van klassementsproeven onderweg.

Wij organiseren, in heel Nederland en België, bedrijfsuitjes met auto´s uit de jaren zestig, de Daf33´s "Daf op Locatie". De eerste kleine personenwagen met een automatische versnelling, "de Variomatic". Het rijden in deze oldtimer is een belevenis op zich. Een mooi bedrijfsuitje en met echte nostalgie dus !!

Daf bedrijfsuitje op locatie Bedrijfsuitje Daf Op locatie

Voor dit bedrijfsuitje brengen wij onze Daf 33´s bij uw bedrijf of op de locatie van uw voorkeur. In overleg met u stellen wij een route op maat samen, aangepast aan uw wensen. De start- en eindlocatie en start- en eindtijden kunt u allemaal zelf bepalen. Heeft u geen idee voor een route, dan kunt u het gerust aan ons overlaten om een leuke gevarieerde route uit te zetten. Uiteraard zorgen we daarbij ook voor een aantal verrassende stops en routeboeken. En dat allemaal bij ú in de buurt.

Bedrijfsuitje Daf op Locatie

Dit bedrijfsuitje "Daf op Locatie" is inclusief twee klassementsproeven en zo geeft u deze nostalgische Dafrit een competitief karakter. De route wordt verdeeld in trajecten zodat de meeste teamlid een traject achter het stuur kan zitten. In de regel vormt u met 4 personen één team. Tijdens de stops (wissels) moet je als team een samenwerkingsopdracht uitvoeren. De som van die proeven bepaalt uiteindelijk de rangschikking. Op het einde van de dag volgt de prijsuitreiking. 2017 prijzen voor dit bedrijfsuitje zijn:

ma t/m vr € 450,00 per Daf (excl. 21% BTW)
za  € 490,00 per Daf (excl. 21% BTW)
zo € 510,00 per Daf (excl. 21% BTW)
******* Prijzen gelden voor MINIMAAL 7 Dafjes *******

Deze prijzen zijn inclusief transport, organiseren en begeleiden van de activiteiten onderweg, schoonmaakkosten, brandstof, servicewagen met reserve Dafje en wettelijke aansprakelijkheids- en inzittendenverzekering. Huurprijs is voor 5 uur en prijzen zijn ook inclusief het ontwikkelen van een nieuwe route  en het visualiseren van deze in routeboeken.

Deze "Daf op Locatie" tour is zeer geschikt voor een gezellig bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of voor een bijzonder leuk groepsuitje.