Bedrijfsuitje Brabant : Gezellig Bedrijfsuitjes in heel Nederland
Peter Crooymans : 06-23809441
HomeDaf BedrijfsuitjesContactRouteLinksMeer Links
Daf Kempen TourDaf de Luxe op Locatie
Daf Kempen Tour
Daf Kempen Tour
Dit Bedrijfsuitje neemt u terug naar de jaren zestig met de oer-Hollandse Daf 33. Echte nostalgie dus! De eerste kleine personenwagen met een automatische versnelling, "de Variomatic" uit Eindhoven midden in de Kempen. Het rijden in deze oldtimer is een belevenis op zich, maar deze tour is geweldig.

Daf 33 jaren-60 tour Daf 33 bedrijfsuitje
Na ontvangst met koffie/thee met speculaas vertrekt u vanuit Maarheeze (vlakbij Eindhoven - Valkenswaard in Brabant - zie route) voor een tour door de typisch Kempische dorpen met al hun bezienswaardigheden. Tijdens deze tour is er uiteraard voldoende tijd en gelegenheid om op diverse locaties naar keuze een stop te maken en iets te bezichtigen. U heeft voor u tour het Daf 33 namelijk 4,5 uur tot uw beschikking. Een tour die gereden wordt aan de hand van een routeboek.
Na afloop van de tour kunt u een consumptie drinken op onze ruim terras of indien de weergoden ons wat minder goed gezind zijn in een van onze gezellige accommodaties binnen.
2017 prijzen voor de Daf 33 Kempen Tour op basis van 4 personen per auto zijn:

€ 49,50 per persoon (incl. BTW)
KINDEREN t/m 16 jaar € 15,00
Inclusief bij ontvangst onbeperkt koffie/thee & speculaas

Een verkorte versie (max 3 uur) start dagelijks om 13.30 € 39,50  p.p en kinderen t/m 16 jaar €15,00


Bedrijfsuitje Brabant is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid en biedt de mogelijkheid om de Daf 33 tour af te sluiten met:

- 'na-borrelen' tegen consumptieprijs € 2,50 of middels drankafkoop € 12,50 p.p. (onbeperkt bier, fris en wijn voor 2 uur)
-
BBQ vanaf €17,50 per persoon

Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, brandstof en servicewagen met reserve Dafje. Verder zijn deze prijzen inclusief wettelijke aansprakelijkheids- en inzittendenverzekering. Huurprijs is voor 4,5 uur vanaf Mifasolex (zie route). Als u dit bedrijfsuitje langer wilt maken dan kan dat tegen meerprijs (voor elk uur langer wordt € 7,00 per persoon extra berekend).

Wij organiseren verschillende uitjes en uitstapjes en deze is zeer zeker geschikt voor een gezellig en bijzonder leuk groepsuitje (minimaal 4 personen en maximaal 140 personen).